Om oss

Vi erbjuder skrädderi- och tvättjänster till företag och privatpersoner och ger dina nuvarande kläder nytt liv!

Vi återvinner

Genom att laga ditt plagg bidrar du till en cirkulär ekonomi

Vi förenar

Genom att laga kan du återförenas med ditt favoritplagg!

Vi sparar

När du lagar istället för att slänga minskar mängden avfall.

Vi lagar dina plagg

Vi utför korrigeringar, lagningar och justeringar på plagg, som exempelvis byten av foder och dragkedjor. Vi är verksamma i hela landet. Vi är ett erfaret tvättföretag och skrädderi Bolaget har sitt säte i Umeå.

Här utför vi alla typer av ändringar och lagningar samt kemtvätt. Allt med stor yrkesskicklighet och till bra priser för både herr, dam och barn. Laga Plagg har sedan starten 2017 hjälpt såväl butiker, organisationer som privatpersoner. I dagsläget är vi ett litet företag, men vi räknar med att växa i framtiden.

Vi älskar att sy

Vårt skrädderi, tvätteri och möbeltapetsering Laga Plagg är ett företag som har varit i branschen sedan 2017 och sytt och tvättat åt såväl privata kunder som företagskunder. Vi utför både kemtvätt och skrädderi på alla typer av textilier, mattor, äkta persiska mattor och så vidare. Vi sköter både hämtning och leverans om så önskas. Vi syr i och lagar alla typer av textila material – allt från brudklänningar till bäddmadrasser och båtkapell. Se vidare under respektive produktbeskrivning!

Varukorg
Rulla till toppen